logo
blog cover

چرا استفاده از سامانه حمل و نقل هوشمند برای یک ناوگان مهم است؟

2 دی 1401
نظارت تصویری
دیاگ آنلاین
تشخیص شتاب ناگهانی
تشخیص ترمز ناگهانی
تشخیص حمل با جرثقیل
ثبت وقایع تصویری
مدیریت راننده
مدیریت سرویس دوره ای ناوگان
مدیریت دما
اپلیکیشن راننده
اپلیکیشن تکنسین تعمیر و نگهداری
تشخیص مصرف سوخت
تشخیص تخلیه ناگهانی سوخت
مدیریت هزینه ها
تبلیغات محیطی
محدوده جغرافیایی
اشتراک گذاری متحرک
توزیع هوشمند کالا
مسیرچینی هوشمند پخش
اپلیکیشن دریافت سفارش
مدیریت نقاط توزیع
صدور بارنامه آنلاین و سراسری
سامانه باربری ها
ماموریت پرسنل
ماموریت حمل و نقل
اپلیکیشن پرسنل

در یک کسب و کار رقابتی، نحوه خدمات رسانی به مشتریان می‌تواند وجه تمایز شما باشد. حفظ مشتری نسبت به یافتن مشتری جدید؛ هزینه کمتری دارد، بنابراین اطمینان از اینکه خدمات رسانی به مشتریان شما به نحو احسنت انجام شود، برای رسیدن شما به موفقیت بسیار مهم است. به طور فزاینده ای، سامانه حمل و نقل هوشمند ناوگان؛ برای ارتقای تجربه خدمات رسانی به مشتریان استفاده می‌شود و می‌تواند به شما کمک کند تابرنامه ریزی مسیر را با داده‌های مکان یابی برای تحویل به موقع و رسیدن خدمات بهینه کنید و داده‌هایی را به مشتریان خود ارائه دهید که با سیستم ردیابی بسیار دقیق عمل می‌کنند، تا مشتریان شما دقیقا بدانند چه زمانی باید منتظر محموله خود باشند.

 

چرا استفاده از سامانه حمل و نقل هوشمند برای یک ناوگان مهم است؟

 

از آنجایی که ناوگان‌ها به طور فزاینده ای از فناوری‌های مختلف برای همگامی با رقابت در صنایع خود اتخاذ می‌کنند و مدیران ناوگان مسئول بهینه سازی عملیات، هماهنگی سیستم‌ها، فناوری‌ها و کارکنان هستند؛ باید بین افزایش ظرفیت با افزایش تقاضا و همچنین مقابله با چالش‌های دیگر مانند کمبود راننده، نوسان قیمت سوخت و تغییر مقررات صنعت، تعادل ایجاد کنند. مدیریت وظایف روزانه و همچنین توجه به تصویر کلی برای حفظ عملکرد عالی و سودآور یک ناوگان؛ امر ضروری است.

 

با  سامانه حمل و نقل هوشمند ناوگان؛ که جزئیات ثانیه به ثانیه در مورد موقعیت مکانی وسایل نقلیه و پیشرفت عملیات‌ها به شما ارائه میشود، به اطلاعات، بینش و داده‌هایی دسترسی پیدا می‌کنید که می‌توانند به شما در بهبود فرآیندهای عملیاتی ناوگان کمک کنند؛ زیرا از چندین بخش داده دریافت می‌کنید که به شما امکان می‌دهد از معیارهایی مانند استفاده از وسیله نقلیه، رفتار راننده و زمان‌های بیکاری استفاده کنید و بینشی در مورد بهره‌وری ناوگان خود بدست آورید.

 

انتخاب‌های آگاهانه بر اساس داده‌ها در سامانه حمل و نقل هوشمند

 

شما می‌توانید تغییرات آگاهانه ای برای بهبود فرآیندهای خود در صورت بروز مشکلات و در زمان آنلاین ایجاد کنید. همانطور که ناوگان شما کارآمدتر می‌شود، مقرون به صرفه تر نیز عمل می‌کند و همانطور که از ابزارها برای شناسایی و تصحیح ناکارآمدی‌ها مانند رفتار پر خطر راننده که منجر به مصرف سوخت بالاتر از حد متوسط ​​ می‌شود؛ استفاده می‌کنید، در نتیجه می‌توانید صرفه‌جویی قابل توجهی را در ناوگان خود مشاهده کنید.


این مطلب را هم بخوانید: سامانه AVL چگونه عمل می‌کند؟

 

ایمنی یک اولویت برای ناوگان است و بنابراین برای مدیران ناوگان در اولویت است. سامانه هوشمند حمل و نقل ناوگان به شما امکان می‌دهد تا رفتارهای خطرناک رانندگان و وسایل نقلیه را در سطح ناوگان به طور موثر؛ نظارت کنید. این اطلاعات می‌تواند برای ایجاد برنامه‌های ایمنی برای رانندگانه مورد استفاده قرار گیرد و می‌توانید برنامه‌های آموزشی شخصی ‌سازی شده را توسعه دهید، به رانندگان خود آموزش دهید که در مشکلات خاص چگونه رفتار کنند و در نتیجه ناوگان ایمن‌تری را ایجاد کنید.


چالش های پیش روی مدیران ناوگان چیست؟

 

مدیریت وسایل نقلیه تجاری - چه پنج یا 5000 عدد باشد- امر چالش برانگیزی است. به چالش‌هایی که هر روز با آن‌ها رو به ‌رو می‌شوید، تأثیرات خارجی را که کنترل چندانی روی آن‌ها ندارید را هم اضافه کنید، مانند: تغییرات در قوانین، عدم اطمینان در بازار خودرو و هزینه‌هایی که می‌توانند از کنترل خارج شوند؛ به همین دلایل، این شغل اغلب ممکن است طاقت فرسا باشد.

در اینجا برخی از چالش‌های عمده مدیران ناوگان آورده شده است.

 

  • مدیریت سوخت

احتمالاً یکی از بزرگ‌ترین چالش‌هایی که یک مدیر ناوگان با آن مواجه است، نوسان هزینه‌های سوخت است. این نوسانات در قیمت بازار و سایر عوامل موثر بر قیمت‌ها از کنترل مدیران ناوگان خارج است، اما راهکارهایی برای کاهش مصرف سوخت وجود دارد که می‌تواند بر هزینه‌ها تاثیر بگذارد. مدیران ناوگان باید گزینه‌ها را ارزیابی کنند تا ببینند کدام یک بیشترین صرفه جویی در هزینه را دارند.

 

با سامانه هوشمند حمل و نقل، مدیران ناوگان می توانند تجزیه و تحلیل هزینه ها در مورد میزان مصرف سوخت را انجام دهند و تعیین کنند که کدام یک برای ناوگان بهتر عمل می‌کند. علاوه بر این مورد، تلماتیک می‌تواند به شما کمک کند تا مسیرهای کارآمدتری را برای رانندگان خود برنامه ریزی تا سوخت کمتری مصرف کنید.

 

  • اکتساب وسیله نقلیه

ارزیابی تغییرات قوانین خودرو، تعیین مناسب بودن و هدف وسایل نقلیه و مذاکره برای معاملات، همه چالش‌هایی هستند که مدیران ناوگان باید با آن مقابله کنند. مصرف سوخت، هزینه‌های بیمه و مالیات باید در هنگام خرید وسایل نقلیه ناوگان در نظر گرفته شود. علاوه بر این مسائل، مدیران ناوگان باید چرخه عمر وسیله نقلیه و ارزش فروش مجدد آن را در نظر بگیرند، بنابراین به راحتی می توان فهمید که چگونه این موضوع به یک چالش تبدیل می‌شود.


این مطلب را هم بخوانید: مزیت‌های استفاده از سیستم‌های جی پی اس مدیریت ناوگان پیشرفته چیست؟

 

  • تعمیر و نگهداری خودرو را بهینه کنید

اطمینان از نگهداری صحیح وسایل نقلیه؛ یک کار مداوم است. مدیران ناوگان باید مطمئن شوند که برنامه‌های نگهداری؛ پیشگیرانه حفظ می‌شود. آن‌ها باید استراتژی‌های فرآیند تعمیر و نگهداری را توسعه دهند و اطمینان حاصل کنند که وسایل نقلیه در ناوگان آن‌ها در وضعیت مناسبی است تا ناوگان آن‌ها بدون مشکلات غیرمنتظره که بتواند باعث از بین رفتن کار و کاهش راندمان ناوگان شود ؛به طور موثر عمل کنند.

 

  • برآورده کردن الزامات انطباق

مدیریت ریسک ناوگان و رعایت آن چالشی است که هر مدیر ناوگان باید با آن روبرو شود. بررسی‌های ایمنی، سوابق نگهداری و موارد دیگر، همگی باید مستند باشند تا دنباله کاملی از اطلاعات برای ممیزی‌ها در دسترس باشد و در صورت نیاز به ادعای بیمه مورد استفاده قرار بگیرد.

قوانین صنایع حمل ونقل؛ اغلب تغییر می کند، به این معنی که مدیران ناوگان باید در مورد این تغییرات و نحوه تأثیر آن‌ها بر عملیات ناوگان بدانند.

 

  • کنترل هزینه‌ها

کنترل هزینه‌ها در هر کسب و کاری چالش برانگیز است و در مدیریت ناوگان نیز تفاوتی ندارد. مدیران ناوگان باید داده‌های مربوط به ناوگان خود را در سامانه هوشمند حمل و نقل؛ تجزیه و تحلیل کنند و راه‌هایی را برای بهبود کارایی و هزینه ها بیابند و این عمل می‌تواند به معنای بررسی و کاهش مصرف سوخت، کاهش هزینه‌های خرید، تجزیه و تحلیل رفتار راننده و دستیابی به موارد بیشتر با هزینه کمتر باشد.

سامانه حمل و نقل هوشمند می‌تواند به مدیران ناوگان کمک کند تا بینش لازم را برای رویارویی با این چالش ها کسب کنند.

 

  • سلامت و امنیت

متأسفانه تصادفات اتفاق می افتد و در صورت وقوع، مسئولیت مدیر ناوگان است که از اقدامات مناسب اطمینان حاصل کند. گزارش‌دهی قوی باید برای کمک به رانندگان در رسیدگی به حادثه مطابق با رویه‌های گزارش‌دهی بیمه وجود داشته باشد تا بتوان به طور موثر و سریع به خسارت رسیدگی کرد و تعمیرات لازم را انجام داد. مدیران ناوگان همچنین مسئول توسعه و اجرای سیاست‌های ایمنی و بهداشت و همچنین به روز نگه داشتن سوابق آموزش به رانندگان هستند.


این مطلب را هم بخوانید: سامانه لجستیک چه خدماتی را ارائه می‌دهد؟

دسته بندی ها:سامانه حمل و نقل هوشمند

جدیدترین مقاله