logo
blog cover

چالش‌های مدیریت انبار لجستیک

10 دی 1401
نظارت تصویری
دیاگ آنلاین
تشخیص شتاب ناگهانی
تشخیص ترمز ناگهانی
تشخیص حمل با جرثقیل
ثبت وقایع تصویری
مدیریت راننده
مدیریت سرویس دوره ای ناوگان
مدیریت دما
اپلیکیشن راننده
اپلیکیشن تکنسین تعمیر و نگهداری
تشخیص مصرف سوخت
تشخیص تخلیه ناگهانی سوخت
مدیریت هزینه ها
تبلیغات محیطی
محدوده جغرافیایی
اشتراک گذاری متحرک
توزیع هوشمند کالا
مسیرچینی هوشمند پخش
اپلیکیشن دریافت سفارش
مدیریت نقاط توزیع
صدور بارنامه آنلاین و سراسری
سامانه باربری ها
ماموریت پرسنل
ماموریت حمل و نقل
اپلیکیشن پرسنل

انتقال زنجیره‌های تامین به سیستم‌های مدیریت انبار لجستیک؛ در تعداد بیشتر و شرکت‌های تجارت الکترونیکی که خواستار انبارهای بزرگ‌تر هستند، روز به روز در حال افزایش است. این راه‌حل‌ها می‌توانند با یک دید کامل تری؛ کارایی بالاتری برای همه وظایف انبارداری فراهم کند.

 

سیستم مدیریت انبار لجستیک

 

یک سیستم مدیریت انبار لجستیک؛ ماژول های لازم را برای مدیریت عملیات انبار و کارآمدتر کردن مدیریت موجودی در اختیار انبارها قرار می‌دهد. این ابزارها ردیابی خدمات زیادی را ارئه می‌دهند و محصولات و اقلام موجود شما را نظارت و در عین حال فرآیندهای کلی را ساده می‌کنند.

راه حل های سیستم مدیریت انبار لجستیک؛ عملیات انبار را بهینه می‌کند و مدیریت موجودی، حمل و نقل و توزیع حجم کار را بهبود می‌بخشد. آن‌ها همچنین لیست‌های انتخاب الکترونیکی را برای سفارش‌هایی که موارد نزدیک به یکدیگر دارند، فعال می کنند. این استراتژی به شما امکان می‌دهد که از تدارکات انبارداری ناکارآمد که می‌تواند منجر به تاخیر در سفارشات و بدهی‌های ناخواسته شود، جلوگیری کنید.

 

تدارکات انبار خود را ساده کنید و از مزایایی مانند مدیریت بهتر هزینه، عملکرد نیروی کار و رضایت مشتری بهره مند شوید.

 

چالش‌های مدیریت انبار لجستیک

 

مدیریت عملیات لجستیک انبار شامل فرآیندها، برنامه‌ها و افراد زیادی است. در نتیجه، حفظ جریان کالاهای فیزیکی، ارائه اطلاعات در زمان آنلاین به مشتریان و رسیدگی به مسائل انبارداری همزمان ممکن است منجر به چالش‌های پیش‌بینی نشده شود.

انجام هیچ عملیاتی آسان نیست. در اینجا برخی از بزرگترین چالش‌هایی که متخصصان انبارداری و تدارکات روزانه با آن مواجه هستند؛ آورده شده است:

 

  • فرآیند اضافی

در حالی که دیجیتالی شدن در چندین صنعت در حال افزایش است، بسیاری از انبارها هنوز از فرآیندهای مبتنی بر کاغذ برای ورود داده ها استفاده می کنند. پایبندی به فرآیندهای دستی ناکارآمد، زمان‌بر است و می‌تواند هزینه‌های نیروی کار را افزایش دهد. فناوری بارکد؛ می‌تواند به حذف این وظایف اضافی کمک کند. سیستم‌های خودکار به سرعت در حال رشد هستند. آنها می توانند عملیات انبارداری را ساده کرده و کار دستی را حذف کنند.


این مطلب را هم بخوانید: چرا دستگاه‌های جی پی اس را برای ناوگان توصیه می‌کنیم؟


  • مدیریت موجودی نادرست

عدم دقت موجودی؛ ریشه در چندین ایراد مشکل ساز در لجستیک انبار است. هر کالایی که وارد انبار می‌شود، باید محل نگهداری مناسبی داشته باشد. در غیر این صورت، کارگران ممکن است وقت خود را با رفتن به مکان اشتباهی تلف کنند. به روز رسانی دستی موجودی منجر به اطلاعات نادرست و خطاهای انسانی بیشتر می‌شود.

 

  • چیدمان ضعیف انبار

ناتوانی در بهینه سازی فضا یک مشکل رایج است و کمبود فضای لازم می تواند منجر به ازدحام شود. یک انبار بهینه از کف انبار و فضای عمودی برای ذخیره حداکثر تعداد اقلام استفاده می‌کند.

غلبه بر این چالش‌ها ممکن است مستلزم استفاده از نرم افزار مدیریت انبار لجستیک باشد. با راه‌حل‌های مدیریت انبار لجستیک، می‌توانید طرح‌بندی انبار خود را بهینه کنید و با سازمان‌دهی و مدیریت فعالیت‌ها، سرعت تمام فرآیندهای خود را بهبود بخشید.

 

  • استراتژی انتخاب ناکارآمد

انتخاب ناکارآمد یکی دیگر از مشکلات رایجی است که در نتیجه فرآیندهای دریافت و حذف نامناسب ایجاد می‌شود. هنگامی که سفارشی را دریافت می‌کنید، یک انتخاب کننده برای انجام آن تعیین می‌شود. مشکلات در این مرحله می‌تواند کارها را بیشتر از حد معمول طول بکشد و باعث تاخیر شود.

به عنوان مثال، اگر کالای اشتباهی انتخاب شود، باید بررسی شود و برای تأیید به ایستگاه بسته بندی ارسال شود. در نتیجه کل فرآیند تکرار، که منجر به کندی بیشتر می‌شود. انتخاب مجدد اقلام، حمل و نقل، بازپرداخت و فرآیندهای غیر ضروری می‌تواند هزینه‌های ناخواسته را به همراه داشته باشد.

 

  • افزایش هزینه نیروی کار

یک گزارش بنچمارک از انبار لجستیک نشان می‌دهد که حدود 57 درصد مدیران می‌گویند که هزینه‌های نیروی کار تقریباً 40 درصد از کل هزینه انجام انبار آن‌ها را تشکیل می‌دهد. در حالی که 18٪ می گویند 60-70٪ از کل هزینه‌های آن‌ها است.

علیرغم افزایش هزینه‌های ساعتی، بسیاری از انبارها با یافتن نیروی کار موجود و باکیفیت برای به حداکثر رساندن کسب و کار خود با مشکل مواجه هستند. جابجایی کارکنان در انبارها معمولا زیاد است. گزارش اداره آمار کار ایالات متحده نشان می دهد که نرخ کل جدایی در صنعت حمل و نقل، انبارداری و تاسیسات برق سالانه 49 درصد است.


این مطلب را هم بخوانید: نرم افزار لجستیک چگونه می‌تواند ضایعات تولیدی در یک سازمان را کاهش دهد؟

 

مزایای لجستیک انبار

 

  • افزایش درآمد

یکی از رایج ترین اشتباهات انبارداری که زنجیره‌های تامین مرتکب آن می‌شوند، ذخیره موجودی مازاد است. نداشتن فضای ذخیره سازی کافی برای نگهداری محصولات یا اقلام فله می تواند منجر به از دست رفتن درآمد شود. علاوه بر به حداکثر رساندن استفاده از فضا، می توانید فضای عمودی را نیز افزایش دهید. برای نیازهای فصلی و کوتاه مدت می توانید قفسه هایی را ایجاد کنید یا کالاها را در تریلرها ذخیره کنید.

صنعت لجستیک انبارداری راه حل دائمی برای فضای ذخیره سازی ندارد. با این حال، شرکت شما می تواند بدون افزایش بودجه سرمایه گذاری خود با کمک نرم افزار مدیریت انبار لجستیک مناسب، هزینه های کمتری را برای بهبود هزینه‌های عملیاتی پرداخت کند.

 

  • بهبود گردش موجودی

راه‌حل‌های سیستم مدیریت انبار لجستیک؛ مدیریت موجودی را با ارائه شمارش دقیق موجودی، مکان‌های ذخیره‌سازی دقیق و کنترل سرتاسر موجودی شما بهبود می‌بخشد. عدم نمایش موجودی به مشتری؛ می تواند منجر به سفارشات برگشتی و درآمد کمتر شود. با کمک سیستم مدیریت انبار لجستیک، می‌توانید حرکت موجودی را محدود کنید و زمان تحویل را کاهش دهید و در عین حال دقت را بهبود بخشید.

 

  • افزایش دید موجودی اقلام

برای جلوگیری از ایجاد موجودی اضافی، به دید مناسب از موجودی کلی اقلام خود نیاز دارید. نمایان بودن موجودی به شما کنترل بیشتری بر انجام سفارش می‌دهد و تضمین می‌کند که شما کالاهای کافی دارید و در عین حال به دستیابی به فرآیندهای انجام کارآمد سفارش کمک می‌کند.

سیستم مدیریت انبار شما عملیات انبار را، از جمله شمارش چرخه، نظارت بر مقدار محصول، برداشت و بسته بندی، را از یک مکان متمرکز کنترل می‌کند.

افزایش دید موجودی به شما این امکان را می‌دهد که تصمیمات بهتری در مورد موجودی اقلام خود بگیرید و زمان تولید را بهبود ببخشید.


این مطلب را هم بخوانید: چگونه فرآیند تعمیر و نگهداری را در سیستم مدیریت ناوگان پیگیری کنیم؟

دسته بندی ها:انبار لجستیک

جدیدترین مقاله